Kövess minket!
  
     

A házi betegápolásról

A házi betegápolásról
2014, június 5.

A házi betegápolási tevékenység egyre népszerűbb és keresettebb manapság, hiszen az egészségügyben történt változások nem érintették jól a kórházakat. Az eszközök hiánya, és a felszerelések elavultsága is sok helyen gondot okoz, ami miatt az emberek gyakran nem mennek kórházba, hanem, hogyha nem életveszélyes az állapotuk, akkor inkább a házi betegápolást választják alternatívaként.

A házi betegápolási szolgáltatás úgy történik, hogy mindenképp kell háziorvosi véleményezés és egy a házi betegápolótól származó kórkép leírás. A beteg egészségi állapotától függően, egy bizonyos kitűzött cél eléréséért ápolási terv készítése szükséges.

Meghatározott kezelések kerülnek megtartásra, amit szigorúan dokumentálni kell. A házi betegápolás kezelései lehetnek igen rövid, tíz-tizenöt percesek is, de például infúziós kezelések esetében akár több órásak is. A kezelések OEP támogatásáról tájékozódjon, számos kezelést már finanszíroz az egészségbiztosítás.

Amennyiben huszonnégy órás felügyeletre is szüksége van, akkor is készséggel állnak rendelkezésére szakemberek. Érdeklődjön lehetőségeiről!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ápolóképzések2
Állatbarátoknak

Az állatok a természet ajándékai. Akár csak egy pici rágcsálóról legyen szó, akár egy hatalmas akvárium kap helyet otthonunkban, legyen...

Close