Kövess minket!
  
     

Az otthoni hajápolásról

Az otthoni hajápolásról
2014, június 5.

Hajunk ápolása, védelme nagyon fontos. A hajunk megvédi fejbőrünket, emellett esztétikai szempontból is előnyös az egészséges, szép frizura, aminek szerepe van önkifejezésünkben, színe, fazonja igazodhat stílusunkhoz.

A mai, modern világban már rengeteg módszer létezik frizuránk változtatására. Különböző festékek, színezők, kréták jelentek meg a színének változtatására, göndörítők, kreppelők, és egyenesítő berendezések segítenek a még egyedibb, látványosabb frizura elkészítésében.

Az igénybe vett haj azonban nem szép látvány, és nem is egészséges: ha nem szeretnénk a szükségesnél többször fodrászhoz fordulni, és vagyonokat kiadni drága hajápoló szerekre, otthoni ápolással is segíthetünk hajunk visszaállításában. A ricinusolaj segít visszaállítani haját eredeti állapotába, a majonézzel pedig csodákat tehetünk fényesítés terén. A tojás, a sör, a méz, a túró, sőt, még az ecet is mind-mind olyan anyagok, melyek segítenek visszaállítani hajunk természetes, ragyogó fényét.

Az interneten már rengeteg otthoni hajápolással foglalkozó oldal létezik, szemezgessen kedvére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
idősgondozás2
A legidősebb korosztály gondozásáról

Családunk a legfontosabb az életünkben. Rokonok, közeli családtagok, kicsik és nagyok, nagyszülők és unokák – mindannyiukat biztonságban akarjuk tudni, de...

Close