Kövess minket!
  
     

Baleset érte? Gyógyuljon otthonában!

Baleset érte? Gyógyuljon otthonában!
2016, július 28.

Az élet kiszámíthatatlan, sokszor váratlan helyzetek elé állít bennünket. Ez a kor előrehaladtával hatványozódik, hiszen a szervezetünk nem képes már annyi terhelést és váratlan fordulatot elviselni. Éppen ezért gyakori probléma az idősebb korosztályban, hogy balesetet szenvednek.

Még a legmodernebb kórházi körülmények sem képesek feledtetni az érzést, hogy nem otthonunk nyugalmában tölthetjük a gyógyulási időt. Azonban otthoni betegápolással ez lehetségessé válik, csupán a megfelelő szakembert szükséges hozzá megtalálni! Mindenekelőtt vegyük sorra, hogy az élet mely területein érhetnek bennünket váratlan balesetek, melyek végül az otthoni betegápoláshoz vezethetnek.

Az évek múlásával a reflexek lassulnak, így főként a mozgásszervi problémákból adódhatnak a leggyakoribb balesetek, mint az idegbecsípődés, ficam, legrosszabb esetben pedig a csonttörés. Ezek könnyedén érhetik az embert akár az utcán, egy váratlan mozdulat következtében, esetleg vezetés közben. De az is előfordulhat, hogy éppen otthonunk nyugalmában történik meg a baj, egy nedves felület miatt. A legfontosabb, hogy ha baleset ért minket, mielőbb segítséget kapjunk. Ideális esetben ezt mi magunk kérhetjük, de ájuláskor vagy eszméletvesztéskor másra hárul a feladat. Pontosan ezért fontos, hogy idősebb korban legyen velünk valaki, aki segíteni tud, ha baj van!

A baleset bekövetkeztével az otthoni betegápolás tökéletes alkalmat nyújt arra, hogy a lábadozás stressz-mentes és komfortosabb folyamat lehessen! Ha Önt, vagy egy közeli hozzátartozóját baleset érte, és megbízható szakembert keres, akire rábízhatja az otthoni betegápolást, forduljon hozzánk bizalommal! Szakápolóink sok éves tapasztalattal és tudással állnak rendelkezésére! Látogasson el honlapunkra, a www.c-care.hu weboldalra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat szolgáltatásainkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 0630/243-7370-es számon, akár e-mailben, a c.carekft@gmail.com címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Otthoni betegápolás nyugalomban és biztonságban
Otthoni betegápolás nyugalomban és biztonságban

Családtagja vagy közeli ismerőse otthoni ápolásra szorul jelenlegi állapota miatt vagy tartósan is? Nincsen erre alkalmas családtag vagy barát a...

Close